Spar penge på dit næste øl-indkøb

Hos vores samarbejdspartnere opdateres tilbuddene hver uge, så du altid kan finde de bedste priser på dine yndlingsøl. Tjek regelmæssigt vores oversigt over aktuelle tilbud, så du ikke går glip af de seneste besparelser. Uanset om du foretrækker lette pilsnere eller kraftige stærköl, finder du altid gode tilbud, der passer til din smag og dit budget.

Sammenlign priser på tværs af supermarkeder

Det kan betale sig at sammenligne priser på tværs af supermarkeder, når du skal købe øl. Priserne kan variere betydeligt fra butik til butik, og med lidt research kan du finde de bedste tilbud. Du kan også se de seneste øltilbud for at få et overblik over de aktuelle priser. Husk at tage højde for eventuelle mængderabatter, når du sammenligner priser, da det kan have stor indflydelse på den endelige pris per øl.

Sæsonens bedste øl-tilbud

I denne sæson kan du finde nogle fantastiske tilbud på udvalgte øl. Gå ikke glip af tilbuddet på Carlsberg Pilsner, som kan købes i 6-pak til kun 39,95 kr. Derudover kan du spare 20% på Tuborg Classic i 24-pak. Hvis du er til lidt mere eksotiske smagsoplevelser, så hold øje med tilbuddet på Mikkeller-øllen ‘Spontan Yuzu’, som kan købes i 4-pak til 79,95 kr. Uanset hvilken øl du foretrækker, så er der gode muligheder for at spare penge på dit næste øl-indkøb.

Få rabat på dine favoritøl

Ved at melde dig ind i loyalitetsprogrammer hos udvalgte supermarkeder og drikkevarekæder kan du opnå betydelige rabatter på dine foretrukne øl. Mange af disse programmer tilbyder regelmæssige medlemstilbud, hvor du kan spare op til 20% på udvalgte mærker. Derudover kan du ofte samle point, som du kan indløse mod yderligere besparelser på dine fremtidige indkøb. Tjek de lokale tilbud i dit område og overvej, om et medlemskab kan være en god måde at spare penge på dit næste øl-indkøb.

Gratis levering ved store indkøb

Mange online øl-butikker tilbyder gratis levering, hvis du køber et vist antal flasker eller kasser. Det kan være en god idé at samle dine indkøb og bestille større mængder ad gangen. På den måde kan du spare penge på leveringsomkostningerne. Tjek de forskellige butikkers betingelser for gratis levering, så du kan finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Nye specialøl til priser, du ikke kan sige nej til

Specialøl er blevet mere og mere populært de seneste år, men det behøver ikke at betyde, at du skal betale en formue for at nyde dem. Mange supermarkeder og specialbutikker tilbyder nu et bredt udvalg af specialøl til priser, der er til at betale. Kig efter mærker som Mikkeller, To Øl og Amager Bryghus, som ofte kan findes til under 20 kr. per flaske. Derudover kan du også finde spændende økologiske og veganske øl til favorable priser. Prøv at blande forskellige smagsvarianter for at finde nye favoritter uden at gå over budget.

Kombiner tilbud for endnu større besparelser

Ved at kombinere forskellige tilbud og rabatter kan du opnå endnu større besparelser på dit næste øl-indkøb. Kig efter kombinationstilbud, hvor du kan få rabat på et helt sæt af øl, fremfor at købe dem enkeltvis. Derudover kan du se efter butikker, der tilbyder medlemsrabatter eller bonuspoint, som du kan bruge til at spare penge på dit næste køb. Vær også opmærksom på sæsonbestemte tilbud, hvor udvalgte øl kan være sat ned i pris. Ved at kombinere flere af disse tilbud kan du maksimere dine besparelser og få mere for pengene.

Bliv opdateret på de nyeste ølnyheder

Ved at følge med i de nyeste ølnyheder kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig i ølverdenen. Følg med på ølblogge og -magasiner for at få indblik i nye spændende øltyper, bryggerier og trends. På den måde kan du være på forkant med de seneste ølnyheder og opdage nye øltyper, du måske ikke har prøvet før. Vær desuden opmærksom på lokale ølbegivenheder og ølsmagninger, hvor du kan udvide din ølhorisont og få inspiration til næste indkøb.

Lær at genkende de bedste tilbud

Når du står i supermarkedet eller den lokale kiosk og skal købe øl, er det vigtigt at holde øje med tilbuddene. Kig efter skilte med “2 for 1” eller lignende. Ofte kan du finde gode rabatter, hvis du køber flere flasker eller dåser ad gangen. Derudover kan det betale sig at sammenligne priser på forskellige mærker og størrelser. Nogle gange er der stor forskel i prisen, selv om indholdet er det samme. Ved at bruge lidt tid på at gennemgå tilbuddene, kan du spare en del penge på dit næste øl-indkøb.

Spar op til 50% på dit næste øl-indkøb

Ved at købe øl i større mængder kan du spare op til 50% på dit næste indkøb. Mange supermarkeder og specialbutikker tilbyder rabatter, når du køber et helt kasse eller flere flasker ad gangen. Derudover kan du spare yderligere ved at købe øl, der er på tilbud eller i udsalg. Tjek altid prisskilte og tilbudsaviser, så du får den bedste pris. Husk også at tage din egen kasse eller taske med, så du undgår at betale for emballage.