Sådan får du adgang til Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er en streaming-tjeneste, der giver adgang til et stort udvalg af film, tv-serier, dokumentarer og originale programmer. Tjenesten er en del af Amazon Prime-medlemskabet, som også inkluderer andre fordele som gratis forsendelse, adgang til Kindle-bøger og musikstreaming. Med Amazon Prime Video kan du se indhold på tværs af enheder som smart-tv, tablets, smartphones og computere. Tjenesten tilbyder både nyere udgivelser og et bredt udvalg af klassikere, og du kan se indholdet både online og offline.

Fordele ved et Amazon Prime-medlemskab

Med et Amazon Prime-medlemskab får du adgang til en bred vifte af fordele. Udover den omfattende samling af film og tv-serier på Amazon Prime Video streamingtjenesten, får du også gratis fragt på tusindvis af produkter fra Amazon.com, samt adgang til andre tjenester som Prime Music og Prime Reading. Medlemskabet giver dig desuden mulighed for at dele dine fordele med op til fire andre personer i din husstand. Samlet set er et Amazon Prime-medlemskab en attraktiv pakke, der giver dig adgang til et væld af digitale og fysiske fordele.

Sådan opretter du en Amazon Prime-konto

For at oprette en Amazon Prime-konto skal du først oprette en Amazon-konto, hvis du ikke allerede har en. Du kan gøre dette ved at gå til Amazon.dk og klikke på “Opret konto” øverst på siden. Når din konto er oprettet, skal du blot tilmelde dig Amazon Prime-medlemskabet. Dette kan du gøre ved at klikke på “Prøv Prime” og følge instruktionerne. Hvis du allerede har en Netflix-konto, kan du overveje at Netflix – Hjemmet for alle filmelskere som et alternativ eller et supplement til Amazon Prime Video.

Forskellige enheder, der understøtter Amazon Prime Video

Amazon Prime Video kan streames på en bred vifte af enheder, så du kan nyde dine yndlingsfilm og -serier, uanset hvor du befinder dig. Du kan tilgå tjenesten via smart-tv’er, spilkonsoller, streaming-bokse, tablets og smartphones. Populære enheder, der understøtter Amazon Prime Video, inkluderer Samsung Smart TV, Apple TV, Roku, Fire TV, PlayStation og Xbox. Uanset om du foretrækker at se indhold på et stort skærmbillede i stuen eller på farten med din mobilenhed, har du mulighed for at få adgang til Amazon Prime Videos omfattende bibliotek.

Navigere i Amazon Prime Video-biblioteket

Når du først har fået adgang til Amazon Prime Video, er det vigtigt at lære at navigere rundt i det omfattende bibliotek. Tjenesten tilbyder et bredt udvalg af film, tv-serier, dokumentarer og mere. Du kan søge efter specifikke titler eller browse gennem forskellige kategorier som nyeste udgivelser, populære film, anbefalinger baseret på dine seervanemønstre og meget mere. Brug filtre til at indsnævre dine søgninger efter genre, skuespillere, instruktører eller andre kriterier. Udforsk også Prime Video-sektioner som “Kun på Prime” for at se eksklusive indhold. Med lidt øvelse vil du hurtigt blive fortrolig med at navigere rundt og finde det indhold, du er interesseret i at se.

Opret dine egne anbefalinger og ønskelister

Med Amazon Prime Video kan du oprette dine egne anbefalinger og ønskelister. Denne funktion giver dig mulighed for at finde og gemme dine yndlingsprogrammer, film og serier. Du kan tilføje indhold til din ønskeliste, så du nemt kan finde det igen senere. Derudover kan du anbefale indhold til dine venner og familie, så de også kan finde nyt at se. Denne personaliserede oplevelse gør det endnu nemmere at finde det indhold, du vil se.

Offline-visning af indhold på Amazon Prime Video

Med Amazon Prime Video kan du downloade udvalgte titler til offline-visning. Dette giver dig mulighed for at se indhold, selv når du ikke har adgang til en internetforbindelse. For at downloade indhold skal du blot åbne appen og finde den titel, du ønsker at se offline. Tryk på download-knappen, og indholdet vil blive gemt på din enhed. Husk, at downloads har en begrænset gyldighedsperiode, så du skal sørge for at opdatere dine downloads regelmæssigt, hvis du vil fortsætte med at se dem offline.

Familiefunktioner og forældrekontrol

Amazon Prime Video tilbyder en række familievenlige funktioner, der giver forældre mulighed for at styre og begrænse deres børns brug af tjenesten. Med forældrekontrol kan du sætte aldersgrænser for indhold, så dine børn kun har adgang til programmer, der passer til deres alder. Du kan også begrænse antallet af timer, de må se, og blokere for specifikke titler, du ikke ønsker, de skal have adgang til. Disse funktioner hjælper med at sikre, at din familie kan nyde Amazon Prime Video på en tryg og kontrolleret måde.

Priser og abonnementsmodeller for Amazon Prime Video

Amazon Prime Video tilbyder to forskellige abonnementsmodeller. Den første er et årligt abonnement, der koster 79 kr. per måned eller 749 kr. per år. Dette giver adgang til hele Amazon Prime-pakken, herunder Prime Video, gratis fragt på udvalgte varer og andre fordele. Den anden model er et månedligt abonnement, der koster 59 kr. per måned. Dette giver kun adgang til Prime Video-tjenesten og ikke de andre Prime-fordele. Begge modeller kan opsiges når som helst.

Fejlsøgning og support til Amazon Prime Video

Hvis du oplever problemer med at få adgang til Amazon Prime Video, er der nogle trin du kan følge for at fejlsøge og få hjælp. Først bør du tjekke, at din internetforbindelse virker korrekt og er stabil. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at logge ud af din Amazon-konto og logge ind igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte Amazons kundesupport, som kan hjælpe dig videre. De kan eventuelt give dig yderligere vejledning eller hjælpe med at løse tekniske problemer. Husk at have relevante oplysninger klar, såsom din Amazon-konto, enheder du bruger, og en beskrivelse af problemet, så de kan assistere dig bedst muligt.